Profil

Herning Skov, Have & Park- din garanti for et godt samarbejde

Hos Herning Skov, Have & Park Maskiner er det vigtigt, at du som kunde får de maskiner og den vejledning, du har brug for.

Mange muligheder

Vores strategi er at kunne tilbyde den rigtige løsning til den rigtige pris. Derfor har vi et meget bredt udvalg af maskiner i forskellige mærker, som tilgodeser lagt de fleste behov.

Med udgangspunkt i din situation giver vi gerne råd og vejledning om, hvad du kan være bedst tjent med at investere i.

Før en handel tilbyder vi at demonstrere maskinerne hos dig, så du kan prøve maskinerne, hvor du skal bruge dem. Vores maskindemonstrationer er uforpligtende.

Service til tiden

En ordentlig handel rækker udover den dag, hvor du modtager dine nye maskiner. Alle maskiner, der buges professionelt, bliver slidte og skal blandt andet have nye sliddele. Derfor tilbyder vi professionel assistance fra vores dygtige montører – både som forebyggende service og når uheldet rammer dig. De kører både ud til dig og servicerer på vores veludstyrede værksted. Kan du ikke bringe maskinerne frem og tilbage, tilbyder vi også at hente dem. Og når det rigtig brænder på, kan du i de fleste tilfælde få en lånemaskine, så du er kørende, selvom din egen maskine er midlertidig stoppet.