0
Your Cart
Egholm City Ranger 2260 Aktion

CITY RANGER 2260
Velplejede udendørsarealer året rundt

Med den kraftfulde benzinmotor og 4-hjulstræk er du sikret, at du kan klare alle fejeopgaver, grøn vedligeholdelse og vinteropgaver i byen. City Ranger 2260 tilbyder en komplet serie af skræddersyede redskaber af høj kvalitet, der sikrer perfekte resultater.

Med hurtigt redskabsskift får du maksimal fleksibilitet og effektivitet. Den fantastiske manøvredygtighed gør det nemt at navigere selv i trange områder. Let betjening og drift sikrer bedst mulig komfort for operatøren under arbejdet. Vælg City Ranger 2260 for at opnå velholdte udendørsarealer hele året rundt med en professionel og pålidelig løsning.

Egholm City Ranger 2260 - Redskabsbærer
Egholm City Ranger 2260

fleksibel maskine

City Ranger 2260 er ikke blot ekstremt fleksibel, men også specialdesignet til at imødekomme dine specifikke daglige opgaver. Med et omfattende udvalg af tilgængelige redskaber, er denne maskine i stand til at udføre hver enkelt opgave perfekt uden at gå på kompromis med kvalitet, hastighed eller det endelige resultat. Den robuste A-ramme på køretøjet, der er udviklet og designet af Egholm, giver operatøren mulighed for at skifte redskaber uden brug af værktøj. Ved blot at dreje på et håndtag forbindes alle mekaniske, hydrauliske, vandsystemer og elektriske systemer sømløst, hvilket gør maskinen klar til brug. Der er ingen spildtid på værkstedet - det bliver ikke nemmere!

Opnå den optimale fleksibilitet og effektivitet med City Ranger 2260, der er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov og levere fremragende præstationer hver dag.

Stor manøvredygtighed
og nem betjening

Det kompakte design og den lette styring sikrer, at City Ranger 2260 kan vende på en tallerken - næsten. Med en indvendig vendediameter på kun 1200 mm kan City Ranger 2260 næsten sno sig om lygtepæle og andre hindringer i bybilledet.

Derudover er nem betjening vigtig både i forhold til driftseffektivitet og operatørens sikkerhed.

Egholm City Ranger 2260 - Sugefunktion
Egholm City Ranger 2260

Drevet af benzin

I hele Europa er der i byerne en stigende bekymring for luftkvalitet og andre miljømæssige problemer. Et af disse handler om at reducere udledninger fra maskiner og køretøjer i byerne - der er især fokus på reduktion af NOx partikler. En løsning på dette problem er at anvende motorer, der er drevet af benzin.

Fra 2019 leveres City Ranger 2260 med benzinmotorer, hvilket gør dem til et godt valg for kommuner og serviceentreprenører, når de skal vælge en ny redskabsbærer til vedligeholdelse af deres byer. City Ranger 2260 kan leveres nu med stage V benzinmotor.

De opfylder de nye emissionstrends og -krav, men det er ikke de eneste fordele, du vil få. Vi forventer, at de nye benzinmotorer vil have lavere service- og vedligeholdelsesomkostninger sammenlignet med mulige alternativer samt mere brugerkomfort.

DEN UNIKKE QUICK-SHIFT FUNKTION

Takket være det unikke Egholm Quick-shift system er det muligt at skifte redskab på under ét minut.

Operatøren skal bare samle redskabet op med maskinen og dreje på håndtaget - så er alle mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer tilsluttet og klar til dagens opgaver!

ET KOMPLET REDSKABSPROGRAM