Egholm 2260

VELHOLDTE UDENDØRSAREALER ÅRET RUNDT
Den kraftfulde benzinmotor med 4-hjulstræk sikrer, at du kan klare alle fejeopgaver, grøn vedligeholdelse og vinteropgaver i byen. En komplet serie af skræddersyede redskaber af høj kvalitet sikrer perfekte resultater.

Du får maksimal fleksibilitet og effektivitet med verdens hurtigste redskabsskift, fantastisk manøvredygtighed, let betjening og drift, som sikrer bedst mulig komfort for operatøren.

UOVERTRUFFEN FLEKSIBILITET
City Ranger 2260 er fleksibel, men den er også specialdesignet, så den passer til dine daglige opgaver. Med de mange forskellige redskaber, der er tilgængelige, har du en maskine, som udfører hver opgave perfekt uden at gå på kompromis med kvalitet, hastighed eller det endelige resultat.

Den robuste A-ramme på køretøjet, som er udviklet og designet af Egholm, giver operatøren mulighed for at skifte redskab uden brug af værktøj. Alle mekaniske og hydrauliske systemer samt vandsystemer og elektriske systemer forbindes ved blot at dreje på et håndtag, og så er maskinen klar til at gå i gang. Der er ingen spildtid på værkstedet - det bliver ikke nemmere!

STOR MANØVREDYGTIGHED OG NEM BETJENING
Det kompakte design og den lette styring sikrer, at City Ranger 2260 kan vende på en tallerken - næsten. Med en indvendig radius på kun 600 mm kan City Ranger 2260 næsten sno sig om lygtepæle og andre hindringer i bybilledet.

Derudover er nem betjening vigtig både i forhold til driftseffektivitet og operatørens sikkerhed.

DEDIKERET OG SUPERFLEKSIBEL
Med City Ranger 2260 er det kun nødvendigt at investere i én maskine til mange forskellige opgaver.

DINE DIREKTE FORDELE:

  • Lav startinvestering
  • Flere årlige arbejdstimer - hurtigt afkast på investeringen
  • Mindre oplæring ved betjening af flere maskiner
  • Mindre behov for opbevaringsplads

Download Brochure

Drevet af benzin
I hele Europa er der i byerne en stigende bekymring for luftkvalitet og andre miljømæssige problemer. Et af disse handler om at reducere udledninger fra maskiner og køretøjer i byerne - der er især fokus på reduktion af NOx partikler. En løsning på dette problem er at anvende motorer, der er drevet af benzin.

Fra 2019 leveres City Ranger 2260 med benzinmotorer, hvilket gør dem til et godt valg for kommuner og serviceentreprenører, når de skal vælge en ny redskabsbærer til vedligeholdelse af deres byer. City Ranger 2260 kan leveres nu med stage V benzinmotor.

De opfylder de nye emissionstrends og -krav, men det er ikke de eneste fordele, du vil få. Vi forventer, at de nye benzinmotorer vil have lavere service- og vedligeholdelsesomkostninger sammenlignet med mulige alternativer samt mere brugerkomfort.

Du kan læse alt om vores nye benzinmotorer i brochuren her eller kontakt din lokale forhandler, hvis du vil vide mere.

Download Brochure

Den unikke Quick-shift funktion

Takket være det unikke Egholm Quick-shift system er det muligt at skifte redskab på under ét minut.

Operatøren skal bare samle redskabet op med maskinen og dreje på håndtaget - så er alle mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer tilsluttet og klar til dagens opgaver!

Et komplet redskabsprogram