0
Your Cart
Egholm Park Ranger 2155 Suction Sweeper

Egholm Park Ranger 2155
Kør med samvittighed

Ved at investere i Park Ranger 2155 med en højeffektiv 25 HK Stage V diesel-motor forbereder du dig på fremtiden og optimerer samtidigt dit vedligeholdelsesbudget. Et lavere antal motoromdrejninger betyder mindre vibrationer og reduceret støjniveau samt en forbedret brændstofsøkonomi.

Stage V motoren i Park Ranger 2155 opfylder de europæiske emissionsstandarder og er godkendt til at køre på miljøvenligt HVO100 biodiesel.

Egholm 2155 Mower

Kør med komfort

Den velkendte Park Ranger 2150 har gennemgået en større forvandling. Ikke blot har den fået et nyt og mere moderne design med øget komfort - den har også fået en lang række nye og/eller forbedrede egenskaber. Nu hedder den Park Ranger 2155.

Redskaber af høj kvalitet sikrer
de bedste resultater hver eneste dag

Park Ranger 2155 er det mest oplagte valg i den kompakte klasse med sit brede sortiment af redskaber og høje grad af fleksibilitet.

Egholm går aldrig på kompromis med kvalitet. Alle redskaber er omhyggeligt designet til at levere optimal ydeevne på det specifikke område.

Vi har udviklet redskaber til Park Ranger 2155, så den kan løse en lang række udendørs vedligeholdelsesopgaver. Hvert eneste redskab er udviklet til at levere førsteklasses resultater, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet, hastighed eller operatørens sikkerhed. Lige så snart du har brug for at skifte redskab, tager det mindre end fire minutter at gøre det - uden værktøj og tunge løft.

Vedligehold dine parker og andre udendørsarealer året rundt - med Park Ranger 2155.

ET KOMPLET REDSKABSPROGRAM