0
Your Cart

Husqvarna Automower

Vi har i vores forretning fulgt udviklingen af robotplæneklippere siden den spæde start i 1995 og der er sket og er fortsat en rivende udvikling igang på dette marked. Vi mener dog at have fundet frem til de bedste modeller og mærker og kan derfor præsentere det stærkeste produktsortiment til de haveejere, institutioner, kommuner, boligselskaber, kirkegårde og virksomheder med behov for automastisk græs klipning.

VERDENSFØRENDE INDENFOR ROBOTPLÆNEKLIPPERE

Husqvarna Automower® er din smarte, driftssikre partner i haven fra den verdensledende producent inden for robotplæneklippere. Den slår dit græs meget stille, dag og nat, i solskin og regn, så du har en flot klippet plæne hver dag – og bedre tid til alle dine andre opgaver.

HUSQVARNA AUTOMOWER® SERVICE
Servicepakkerne — der fås i udgaverne Bronze, Sølv og Guld.

Dette giver adgang til alt fra softwareopdateringer, udskiftning af klinger og sikkerhedstest til ekstra valgmuligheder som vinteropbevaring og afhentning af robotten på hjemmeadressen.

PROFESSIONELLE LØSNINGER TIL DIN VIRKSOMHED

VERDENSFØRENDE INDENFOR ROBOTPLÆNEKLIPPERE

HUSQVARNA AUTOMOWER® VINTERFERIE
En Automower® og andre robotplæneklippere trænger hvert år til en velfortjent vinterferie da det er den ideelle måde til at sikre samme førsteklasses ydeevne næste sæson.

Med denne service bliver din robotplæneklipper serviceret, efterset, rengjort og vokset før opbevaring under varme, tørre forhold på vores 5 stjernet luksushotel.

SÅDAN INSTALLERES HUSQVARNA AUTOMOWER®
At eje en Husqvarna Automower® drejer sig udelukkende om brugervenlighed, hvilket mærkes med det samme, da selv installationsprocessen er fuldstændig gennemtænkt.

Her er en guide til, hvor let det er at installere en Husqvarna robotplæneklipper.