0
Your Cart

DE GRØNNE REDSKABER

Tid og effektivitet er nøglen til grøn vedligeholdelse

Specialudviklede redskaber

City Ranger 3070 er stærk og robust og monteret med professionelle redskaber, er den klar til at løse enhver opgave inden for grøn vedligeholdelse - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og med City Ranger 3070's unikke Quick-shift funktion er det muligt at skifte redskab på mindre end ét minut. Så kan du komme hurtigt videre til næste opgave.

Mere klip på mindre tid

Rotor-/multiklipper 1500 og Triplex rotorklipper 2500 er de nyeste skud på stammen af redskaber til City Ranger 3070 - med unikke hydrauliske egenskaber og specialudviklede knive. Med arbejdsbredder på hhv. 1,5 og 2,5 m og en arbejdshastighed på op til 10 km/t kan græsset blive slået på rekordtid.

Miljørigtig ukrudtsbekæmpelse

Ukrudtsbørsten er det perfekte redskab til miljørigtig og effektiv ukrudtsbekæmpelse på befæstede arealer, d.v.s. fortove, stier, pladser, fliser, asfalt o.l. Ved at rotere hen over belægningen, kradser den ukrudtet løs og stresser nye spirer. Ved jævnlig brug holdes ukrudtet nede - helt uden brug af pesticider.

Begrænset slid og optimeret ydeevne

Ved at aktivere den hydrauliske vægtfordeling sikres det, at forkostene følger underlaget. Børstetrykket kan desuden kontrolleres af operatøren fra betjeningspanelet i kabinen. Da børstetrykket nemt kan tilpasses typen og mængden af affald, kan operatøren hele tiden anvende det lavest påkrævede børstetryk, så deres levetid forøges. Systemet forbedrer ydeevnen og reducerer driftsomkostningerne.

Lavt støjniveau

Vi ved alle, hvor stressende det kan være at opholde sig et sted med meget støj. Det er derfor vigtigt for operatøren, at førerkabinen har et lavt støjniveau. Og med et støjniveau i basismaskinens førerkabine på kun 68 dB(A) er City Ranger 3070 den bedste i sin klasse (målt i overensstemmelse med EU-direktiv VO (EU) 1322/2014 Ann. XIII).

Kørekomfort

City Ranger 3070 har en stor akselafstand, hvilket beskytter maskinen mod stød og rystelser under transport. Det robuste knækled bidrager også til kørekomforten, da det sikrer at drejeleddet mellem for- og bagaksel kan korrigere for udsving på +/- 8 grader. Det betyder for eksempel, at når bagakslen kører hen over et bump i vejen, så vil det ikke nødvendigvis føles på samme måde i førerkabinen, da knækleddet gør, at maskinens for- og bagaksel kan bevæge sig uafhængigt af hinanden.

BLIV KLOGERE PÅ MASKINEN BAG

Den unikke Quick-shift funktion

Takket være det unikke Egholm Quick-shift system er det muligt at skifte redskab på under ét minut.

Operatøren skal bare samle redskabet op med maskinen og dreje på håndtaget - så er alle mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer tilsluttet og klar til dagens opgaver!

En nyskabelse i feje-/sugeteknologi

Pålidelig fejning selv i snævre passager. Med sin lille vendediameter kan City Ranger 3070 feje affald op og komme omkring i meget snævre passager. Med en ekstra 3. kost øges maskinens arbejdsbredde.
Dens kompakte konstruktion gør det muligt at feje under elementer som bænke el.lign. De overlappende koste mindsker risikoen for at efterlade spor.

Sneploven, V-ploven og den svingbare kost kan kombineres med salt- og grussprederen og dermed udføre to opgaver samtidig - dvs. både snerydning og salt-/grusspredning på isglatte veje og stier - alt sammen i én og samme arbejdsgang.

I udviklingsarbejdet har vi fokuseret på at sikre den optimale operatørkomfort. Derfor er City Ranger 3070 udstyret med et førersæde med mange forskellige indstillingsmuligheder. Lavt støjniveau i kabinen på kun 68 dB(A). Kabinen har desuden ventilationssystem med A/C som standard og giver operatøren 360 graders udsyn - alt dette er med til at gøre City Ranger 3070 til et godt sted at tilbringe en arbejdsdag.

FUNKTIONELLE REDSKABER

Redskaber til City Ranger 3070