0
Your Cart

EGHOLM RANGERE
KOMPLET PROGRAM AF EFFEKTIVE MASKINER

Egholm Rangere er et komplet program af effektive maskiner til udendørs rengøring og vedligeholdelse, som kan tilpasses dit kapacitetsbehov inden for følgende fire arbejdsområder: vedligeholdelse af grønne områder, snerydning, fejning/sugning og gadevask. Hvis du har behov for alsidige maskiner og redskaber, byder vores Rangere på en fleksibel 4-i-1-løsning.

Egholm Rangere kan udstyres med et komplet program af skræddersyede kvalitetsredskaber, som fungerer perfekt sammen med maskinen og sikrer optimal ydelse uanset opgavernes natur.

Feje- og sugeopgaver er nogle af de primære opgaver, som kan løses med en Egholm Outdoor løsning. Vores innovative og professionelle maskiner kan kombineres med et udvalg af arbejdsredskaber, som sikrer jer den optimale fleksibilitet til yderst konkurrencedygtige priser.

Har du lyst til selv at lege med mulighederne med at opbygge en maskine og redskabspakke så kan du prøve vores Egholm konfigurator

KLAR TIL AT OPFYLDE ALLE DINE BEHOV

En komplet serie af markedsførende Rangere er også klar til opfylde alle dine behov i forbindelse med vinterens udfordringer. De højtydende maskiner sørger for effektiv snerydning og afisning i én og samme arbejdsgang. De kompakte maskiner er manøvredygtige og kommer let omkring på smalle områder.

Vinterens opgaver klares således legende let med en Ranger maskine med de rette arbejdsredskaber.

Med en kraftig 34HK, 3-cylinders Kubota motor og 4-hjulstræk er City Ranger 2260 klar til vinterens krævende opgaver. City Ranger 2260 er ultrafleksibel og perfekt til snerydning og grusning på stier, fortove og andre smalle steder. Den opvarmede førerkabine sikrer godt udsyn og optimal komfort – den sikre vej til et godt resultat.

Find en Egholm Outdoor Ranger til de fem hovedopgaver – fejning/sugning, gadevask, grøn vedligeholdelse, ukrudtsbekæmpelse og snerydning. Egholm tilbyder en komplet serie af yderst effektive maskiner til udendørs renholdelse og vedligeholdelse, som kan tilpasses jeres kapacitetsbehov.