0
Your Cart
Egholm Park Ranger 2150

Styrke og alsidighed til vedligeholdelse
af grønne områder året rundt

Egholm går aldrig på kompromis, når det kommer til at levere fremtidssikret og fremsynet teknologi. Vi præsenterer stolt Park Ranger med den avancerede Stage V-motor, som er klar til brug i både store og små europæiske byer i de kommende år.

Stage V-motoren er standard på alle vores Park Ranger 2150 modeller.

Park Ranger 2150 er det ideelle valg i den kompakte klasse, takket være dens brede udvalg af redskaber og høje grad af fleksibilitet. Uanset opgavens omfang og kompleksitet, vil Park Ranger 2150 levere en enestående præstation, der sikrer, at dine parker og udendørsområder altid er velplejede og smukt vedligeholdte året rundt.

Eghom Park Ranger 2150 i aktion

Fokus på Ydeevne og Komfort

Med opgraderingen til Stage V motorer har vi intensiveret vores bestræbelser på at forbedre både maskinens ydeevne og operatørens brugeroplevelse. Den nye Perkins-motor på 26 HK er ekstremt energieffektiv, da den kører med cirka 600 omdrejninger pr. minut mindre end den tidligere Stage IIIB motor. Det lavere omdrejningstal påvirker ikke ydeevnen - tværtimod. Motoren producerer mindre støj og vibrationer, hvilket resulterer i en forbedret brændstoføkonomi. Vi har også optimeret maskinen med en ny hydrostatisk transmission.

Alt dette sikrer, at du får mest muligt ud af din maskine, samtidig med at du har tilstrækkelig kraft og vejgreb til at klare alle tænkelige opgaver året rundt. Med dens kompakte dimensioner og stor manøvredygtighed giver den let adgang til snævre passager og steder i forbindelse med grøn vedligeholdelse, vinteropgaver og fejeopgaver.

Redskaber af Høj Kvalitet sikrer
Fremragende Resultater
Dag efter Dag

Vi på Egholm går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvert redskab er omhyggeligt designet til at levere optimal ydeevne inden for sit specifikke område.

Vores redskaber til Park Ranger 2150 er udviklet til at løse en bred vifte af udendørs vedligeholdelsesopgaver. Hvert eneste redskab er skræddersyet til at levere førsteklasses resultater, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet, hastighed eller operatørens sikkerhed. Når du har behov for at skifte redskab, tager det mindre end fire minutter - uden brug af værktøj og tunge løft.