0
Your Cart

Udlejning

Vi udlejer diverse af vores maskiner til private og professionelle kunder. Maskinerne kan leje på dags, uge, måneds eller årsbasis.

Skal du leje i en længere periode så kontakt vores salgsafdeling for info og tilbud!...

Alle priser er ex. moms, forsikring og depositum. læs lejebetingelserne her...


 

BCS 2-hjulet traktor m. 60 cm fræser

BCS 740 POWERSAFE har 3 bak gear og 3 fremadgående gear. Styr: Justerbar i højden og er vendbar. Med stødabsorber. Bremser: Uafhængig tromlebremse på begge hjul og parkering. Kraftoverføring (PTO):990 rpm. uafhængig af gearkassen, i oliebad. Sikkerhedsforanstaltning: POWERSAFE. Differentiale: Med lås

Pris:
999,- kr. ex. moms pr. dag

BCS 2-hjulet traktor m. 60 cm kost

BCS 740 POWERSAFE har 3 bak gear og 3 fremadgående gear. Styr: Justerbar i højden og er vendbar. Med stødabsorber. Bremser: Uafhængig tromlebremse på begge hjul og parkering. Kraftoverføring (PTO):990 rpm. uafhængig af gearkassen, i oliebad. Sikkerhedsforanstaltning: POWERSAFE. Differentiale: Med lås

Pris:
899,- kr. ex. moms pr. dag

Först ST6P Flishugger på Trailer

6″ (ca. 15 cm) KAPACITET / BENZIN / 745KG / 37HK. Kan trailes efter bil eller andet køretøj. Kernen i maskinen er det branchekendte FörstGrip-fremføringsvalsesystem og Först-svinghjulssystem, der giver denne maskine uovertruffen ydeevne ved behandling af alle typer materiale.

Pris:
1.599,- kr. ex. moms/dag

MELEX 381 arbejdsbil el

Melex 381 er en elektrisk arbejdsbil, der produceres af det polske firma Melex. Denne arbejdsbil er en del af Melex 300-serien og er designet til at være en praktisk og pålidelig løsning til arbejdsopgaver inden for forskellige områder, især inden for industri, logistik og vedligeholdelse.

Pris:
1.199,- kr. ex. moms/dag

Höedic CM Speeder – på El-vogn

Oeliatec Hoedic - Ukrudtsbekæmpelse uden kemikalier, bæredygtigt, langsigtet ukrudtsudryddelse ved hjælp af et patenteret kraftfuldt varmtvandsbehandlingsmetode, meget skånsomt for miljøet. Kan også bruges til vanding af blomster, træer osv. udover ukrudtsbekæmpelse. Modellen HOEDIC fra Oeliatec giver dig en maskine med enkel betjening via elektronisk styring og valgfri Varimatic-pumpe samt valgfri elektrisk drevet understel (Hoedic CM og Hoedic CM Speeder).

Pris:
1.399,- kr. ex. moms/dag

Egholm 2150 - Park Ranger

Egholm går aldrig på kompromis, når det handler om fremtidssikret og innovativ teknologi. Vi er stolte af at introducere Park Ranger med Stage V-motor, der er klar til brug i både store og små europæiske byer i fremtiden. Park Ranger 2150 er det optimale valg inden for kompakte maskiner med sin omfattende vifte af redskaber og enestående fleksibilitet, der gør den ideel til ethvert projekt.

Pris:
1.799,- kr. ex. moms/dag

Egholm 2260 - City Ranger

Fejemaskinen med sug er uundværligt i alle sæsoner. Om foråret kan der fjernes grus eller snavs, som ligger tilbage på veje og stier efter vinteren. Om sommeren holder maskinen udendørsarealerne fri for dåser, papir, affald osv. Og om efteråret fjerner den snavs og blade, som vinden har blæst omkring. En fejemaskine er det ideelle valg, når der skal fejes gangstier, fortove, parkeringsanlæg osv.

Pris:
2.499,- kr. ex. moms/dag

Raymo fjernstyret skråningsklipper - Basis maskine 4WD

Skråningsklipper fra Raymo for proffmarkedet med batteri eller ladbar hybrid. 100 % elektrisk fjernstyret klipper til den professionelle bruger med drift fra lithium-batteri eller genopladelig hybrid. Raymo klipperen leveres som en komplet græsklipper med 104 cm klippebord og fjernbetjening. Raymo maskinen har 4-hjulstræk og et meget lavt tyngdepunkt. Det betyder, at den kan arbejde helt på helt op til 45 graders skråninger. Maskinen drejer rundt om sin egen akse (Zero-turn) og har et minimalt marktryk, så du ikke river græsset op under operation af maskine.

Pris:
1.399,- kr. ex. moms/dag

Stihl FSA 130

Professionel batteridreven kratrydder. Maskinen er den del af AP-systemet og anbefalet batteri er rygbatteriet af typen AR, eller alternativt AP bæltetaske med tilslutningsledning. Maskinen leverer en klippediameter på 420 mm med trimmerhoved, kan indstilles i 3 hastigheder har 2-håndsgreb og kan udstyres med samme værktøj som STIHL benzindrevne maskiner (leveres med trimmerhoved – andet skæreudstyr kan tilkøbes). Maskinens vægt er 4,4 kg.

Pris:
329,- kr. ex. moms pr. dag

Stihl HLA 66

Let batteristanghækkeklipper med effektstærkt Lithium-Ion-batteri. Dobbeltsidigt slebet 50 cm lang kniv, ideel justerbar mellem -45° og 70° til top-, side- og bundskæringer. Perfekt til høje, brede eller meget lange hække. Konstant knivslag under belastning, intuitivt greb med selvregulerende låsefunktion, sammenklappelig og justerbar kniv 115 °, lang rækkevidde, transportlængde 125 cm, total længde 205 cm. Loophåndtag medfølger.

Pris:
369,- kr. ex. moms pr. dag

Stihl BGA 86

BGA 86 er en særdeles effektiv batteriløvblæser, der er let at betjene, til professionel brug, særlig i byer, f.eks. legepladser og parker. Til fjernelse af blade, grene og snavs.

Pris:
369,- kr. ex. moms pr. dag

Vertikalskærer GTV500

Motortype: Briggs & Straton 750. Motorstørrelse: 163 cc. Tankkapacitet: 1 Liter. Arbejdsbredde: 52 cm. Vægt: 61 kg

Pris:
799,- kr. ex. moms/dag

GARDEN M58 er en kompakt selvkørende såmaskine.

Motor: Honda GX100, 3 Hk. Arbejdsbredde: 58 cm. Total bredde 67 cm. Længde 145 cm. Såkasse kan rumme 40 liter. Vægt 135 kg. 2-delt Gittertromle som standard. Udtagelig kasse for indsåning. Justeringshåndtag til pigvalse. Fodbremse.

Pris:
799,- kr. ex. moms/dag