0
Your Cart

Mærker

Professionelt grej til kvalitetsbevidste forbrugere

Når du handler hos os skal du kunne føle den passion det er for os at finde den bedste løsning til dig. Vi kan hjælpe med alt fra en helt almindelig plæneklipper til en 100 Hk Minilæsser eller en komplet robotløsning til græsslåningen. For at få den bedste løsning skal man have de bedste og rigtige maskiner, vi har de førende mærker i vores program som giver en god tryghed i investeringen.

Hos os finder du mærker som Egholm, Stama, John Deere, Husqvarna, Stihl, Melex, Cast loaders, Pellenc og mange andre, som alle er kendetegnede ved høj kvalitet. Det er fordi at kvalitet er vigtigt for os, da det giver den bedste oplevelse under anvendelse – og den længste levetid. Vi henvender os til den kvalitetsbevidste forbruger, hvad end det er i privat eller professionel sammenhæng.

Ud over alle de mest almindelige maskiner man bruger til natur pleje har vi også flere specialmaskiner. Disse udemærker sig alle på forskellig vis og spænder fra Batteri arbejdsbiler til skråningsklippere og varmtvandsanlæg man behandler ukrudt med og mange flere spændende løsninger.