Vitra

En ægte Multimaskine - Dansk kvalitet med gennemtænkt design

 

Vitra er det Danske bud på en komplet modelserie af robuste redskabsbærere, bygget til de kolde nordiske vintre og de varme sydeuropæiske somre. Med de 4 Vitra modeller, tilbyder vi en knækstyrret fuldhydraulisk redskabsbærerserie, som opfylder selv de skrappeste krav til opgaveløsning inden for de 3 sektorer, Vinterbekæmpelse, Grøn arealpleje og Renholdelsesopgaver.

Vitra er standardmonteret med A-ramme Cat 0 / 1. hvilket medfører yderligere fleksibilitet ift. mulige redskabskombinationer som kan være med til at løse kundens arbejdsopgaver mere effektivt. Vitra er udviklet og produceret i Danmark, udelukkende med kvalitetskomponenter og fortrinsvis med Danske leverandører. Det tætte samarbejde med lokale leverandører som f.eks. Danfoss giver udbytte i form af synergier, som gavner både kunden men også bidrager til danske arbejdspladser.

En god maskine er intet uden en dygtig chauffør!

Således sætter Vitra chaufføren og dennes velbefindende i højsæde. Alle Vitramodeller er monteret med den samme XXL komfortkabine.
Vitra er opbygget efter de strengeste regler for sikkerhed, men der er også lagt stor vægt på komfort, ergonomi, udsyn etc. for at give  chaufføren optimale arbejdsforhold til de lange arbejdsdage.

Ved hjælp af gennemtænkt design og intelligent materialevalg er der både behagelig frihøjde inden i kabinen, samtidig med at der opretholde minimal udvendig totalhøjde. Kabinen har plant gulv og er udstyret med døre i begge sider, som ikke alene sikrer optimal og komfortabel  adgang til kabinen, selv ved mange ind- og udstigninger i løbet af en arbejdsdag - det sikrer også at der altid er mulighed for at stige ind eller ud af kabinen, til den side der vender væk fra trafikken.

Vitra 2030

Vitra 2030 er indstigningsmodellen i Vitra programmet, hvor vi tilbyder kunden en gunstig mulighed for at erhverve sig en Vitra som indeholder alle de kendte kvaliteter, men som samtidig giver brugeren mulighed for at arbejde på meget smalle og snævre steder med en maskine som yder 30 hk.

Vitra 2030 er desuden sammen med Vitra 2037 basismaskine for fejesugeanlæget.

Vitra 2030 er med sin momentstærke 1,1 l. 3 cylindrede dieselmotor en meget alsidig maskine, og er den idelle maskine til brugeren som har mange forskelligartede opgaver i hverdagen. Maskinen løser typisk arbejdsopgaver indenfor græsklippning op til 1,5 m. i bredden, kørsel med fegesugeanlæg, renholdningsopgaver med kost op til 1,3 m. bredde, vinterberedskab med kost, sneskraber, V-plov samt forskellige sand eller saltspredere.

Vitra 2030 besider, trods en mindre sporvidde, de fleste af de større Vitra´s egenskaber og kommer desuden rundt på selv de smalleste steder og har en transporthastighed på op til 25 km/t.

Vitra 2040

Vitra 2040har de samme kompakte egenskaber som Vitra 2030. Dog er Vitra 2040 optimeret  ydeligere til de mere kraftbetonede arbejdsopgaver.

Vi kan her tilbyde en gunstig mulighed for at erhverve sig en Vitra som indeholder alle de kendte kvaliteter, men som samtidig giver brugeren mulighed for at arbejde på meget smalle og snævre steder med en maskine som yder 37 HK. Den 4 cylindrede Caterpillar dieselmotor tilbyder ud over højere ydelse desuden en yderligere reduktion af støj og vibrationer i kabinen og til omgivelser.

Vitra 2040 er med sin momentstærke 1,6 l. 4 cylindrede dieselmotor en meget alsidig maskine, og er den idelle maskine til brugeren som har mange forskelligartede opgaver i hverdagen. Maskinen løser typisk arbejdsopgaver indenfor græsklippning op til 1,8 m. i bredden, kørsel med fegesugeanlæg, renholdningsopgaver med kost op til 1,5 m. bredde, vinterberedskab med kost, sneskraber, V-plov samt forskellige sand eller saltspredere.

Vitra 2040 besider, trods en mindre sporvidde, de fleste af de større Vitra´s egenskaber og kommer desuden rundt på selv de smalleste steder og har en transporthastighed på op til 28 km/t. Vitra 2040 er desuden sammen med Vitra 2030 basismaskine for fejesugeanlæget.

Vitra 2045

Vitra 2045 besider, trods højere ydelse stadig den enestående flexibilitet som giver brugeren adgang til de mest snævre steder. et større ydre, de fleste af de mindreVitra modellers manøvreegenskaber og kommer således rundt de fleste steder.

Vitra 2045 er med sin momentstærke 1,5 l. turbodieselmotor en rigtig slider, og leverer en overbevisende præstation uanset hvilken arbejdsopgave maskinen udsættes for.

Vitra 2045 er det foretrukne valg til de lange arbejdsdage med krævende arbejdsopgaver.

Vitra 2045 løser typisk arbejdsopgaver indenfor græsklippning op til 3,0 m. i bredden. Renholdningsopgaver med kost op til 2,0 m. bredde. Vinterberedskab med kost, sneskraber, V-plov, samt forskellige sand eller saltspredere.

Vitra 2045 betjener de større redskaber og er det foretrukne valg for kunder med omfattende arbejdsopgaver og lange arbejdsdage.

Effektiv knækstyring
​Vitra kan fås med en venderadius på helt ned til 1,80 m.
   
Lange service intervaller
​Vitra kan bryste sig af lange service intervaller på hele 500 timer eller en gang årligt.
Aircon som standard
​Vitra 2045 leveres som standard med aircondition.

Vitra 2067

Vitra 2067 er den største maskine i Vitra familien. Maskinen er på en gang fysisk større end de øvrige Vitra modeller, uden at der dog er gået på kompromis med manøvredygtigheden, især når maskinens overlegne ydelse tages i betragtning. For den er udstyret med en 67 hk  2,2 l. turbodiesel motor, som lever op til de strengeste Stage 3B forureningsnormer og leverer et overlegent kraftoverskud som kommer ti l udtryk i den lethed hvormed Vitra 2067 klarer de lange arbejdsdage med krævende arbejdsopgaver som græsklipning, snerydning o.l

Vitra 2067 klarer enhver krævende opgave med en lethed som smitter af på chaufføren og giver takket være sin enestående komfort og effektivitet overskud til at klare selv de løngste arbejdsdage.

Vitra 2067 løser typisk arbejdsopgaver indenfor græsklipning op til 4 m. bredede. Feje og renholdelsesopgaver med kost op til 2,5 m, bredde. VInterberedskab med større koste, v-plove eller en kraftig sneslynge, ofte tilsat større sand eller saltspreddere.

Vitra 2067 betjener de største redskaber og er det foretrukne valg for kunder med de mest krævende arbejdsopgaver.

Effektiv knækstyring
​Vitra kan fås med en venderadius på helt ned til 1,80 m.
    Lange service intervaller
​Vitra kan bryste sig af lange service intervaller på hele 500 timer eller en gang årligt.
Klimaanlæg som standard
​Vitra 2060 leveres som standard med klimaanlæg
En maskine til alle årstidens opgaver

Vitra har kræfter og udrustning til at være basismaskine for enhver arbejdsopgave og er med sine kompakte ydre mål, det fuldhydrauliske firehjustræk og den smidige knækstyring den perfekte samarbejdspartner til alle årest opgaver.

Så hvorfor have en maskine til hver af årstidens arbejdsopgaver, når en Vitra kan klare dem alle?
Med et væld af redskabløsninger og markedets mest fleksible og gennemprøvede montagesystem, er der således stort set ingen grænser for hvilke opgaver en Vitra kan benyttes til.

Det giver en lav gennemsnitlig time pris og Vitra er derfor en attraktiv investering uanset typen af arbejdsopgaver.

Ønsker du at se hele redskabs programmet til Vitra maskinerne så klik her...
Service hos Herning Skov, Have & Park

Hos Herning Skov, Have & Park Maskiner er vi bevidste om at en Vitra ikke er bedre end kvaliteten af den Service som vi kan tilbyde.

Vort team af specialister har været med i faget og fulgt udviklingen i branchen af  maskiner helt fra den første spæde opstart, og kender således alle detaljer omkring maskinerne og deres funktioner.

Vi har udviklet et effektivt service back up, som ud over diverse let forstålige tekniske manualer, understøttet af et kompetent team af teknikere som står klar med råd og vejledning. Til at udføre service og reparationsopgaver, står der en komplet udstyret servicevogn klar, som med kort varsel kan rykke ud og sikre hurtig og effektiv servicering af vore kunder i hele Danmark. Disse servicefolk har alle gennemgået en omfattende oplæring i Vitra produkterne, og er klarer opgaverne hurtigt og effektivt.

Vitra tilbyder et komplet sortiment af originale reservedele, købt ind hos vore leverandører.
Bestilling sker online, og sikrer hurtig og korrekt levering.