0
Din kurv

Stihl Imow

LAD EN PROFESSIONEL KLARE ARBEJDET.

Tænk, hvis man kunne få den perfekte græsplæne uden at bruge tid på det. Lidt ligesom at have sin helt egen gartner, der klipper den flere gange om ugen og sørger for også at give den gødning med jævne mellemrum. Velkommen til iMOWs univers!

GENVEJEN TIL DEN PERFEKTE PLÆNE.

Vil du gerne have færre pligter til sommer? For eksempel græsslåningen. Nogen er dog nødt til at gøre arbejdet, hvis man skal have glæde af en velplejet græsplæne. Rul ned og læs om de mange fordele ved STIHL iMOW robotplæneklipper!

LÆGGER DIN GRÆSPLÆNE IND I HUKOMMELSEN.

Ud over at være en af de hurtigste og mest støjsvage robotplæneklippere på markedet, sørger den for altid at bruge nye ruter, så der opnås et jævnt resultat. Hvis du aktiverer kantklipningsfunktionen, starter iMOW med at køre en tur rundt i kanten nogle gange om ugen, så den bliver ekstra fin. iMOW har også såkaldt tilpasset opladningstid. Hvis der mangler meget af klippeprogrammet, når det er tid til opladning, oplades der hurtigere, så den kan nå at gøre arbejdet færdigt. Resten af tiden oplader den langsommere, så batteriets levetid forlænges.

SMART OG SIKKER KLIPPETEKNIK.

iMOW klipper græsset ved hjælp af en dobbeltslebet kniv af massivt hærdet stål og sørger for altid at findele det, så der opnås optimal gødningseffekt. Hvis den løftes op, stopper den naturligvis med det samme. Og hvis den rammer en sten, er der ingen risiko for, at der går små metaldele løs, som kan være til fare for bare fødder eller dyrepoter.

FULD KONTROL VIA IMOW-APPEN.

Flere af vores iMOW-modeller kan styres fra din mobil eller tablet (C-modeller). Med iMOW-appen kan du se, hvor din iMOW befinder sig, opdatere klippeplanen eller indstille den til at fokusere lidt ekstra på visse zoner. Du kan også se om den har siddet fast nogen steder, hvornår kniven skal skiftes, og hvornår det er tid til service. Og du behøver ikke forny abonnementet hvert år – det er inkluderet.

Når du har tilsluttet ladestationen, afmærket med afgrænsningstråden og fastgjort den med pløkkerne, skal du følge nogle enkle trin på iMOWs display. Fem minutter senere har du installeret din iMOW og kan nyde al den tid, du kommer til at spare. Hvis du vil spare endnu mere tid, kan du få hjælp til installationen.

iMOW sælges kun gennem autoriserede forhandlere, hvilket er din garanti for kompetent rådgivning og personlig service. Hvis du vil slippe helt for bekymringer, kan vi også foretage løbende service for dig og reparere din iMOW, hvis det skulle blive nødvendigt. Har du lyst til at tage et nærmere kig på iMOW? Du er velkommen til et helt uforpligtende besøg hos os, din lokale IMOW forhandler.

RMI 422

På små og mellemstore græsarealer er RMI 4-serien i sit rette element. RMI 422 klarer områder på op til 800 m2 med perfekt resultat og på kort tid. Samtidig med klipningen af græsset, har iMOW også en biofunktion, der betyder, at det afklippede græs findeles og derved gøder græsplænen. Den perfekte løsning til dig, der vil bruge tiden på andet end græsslåning!

Se mere her...

PRIS 8.995,- inkl. moms

RMI 422P

RMI 422 P klarer uden problemer græsplæner på op til 1.500 m2 og stigninger på op til 40%. Leverer altid et perfekt klipperesultat og gøder samtidig plænen grundet den indbyggede bioklipfunktion. Dette er den optimale løsning til dig, der nyder synet af en grøn og velplejet plæne, men ikke har tiden til at tage dig af den selv.

Se mere her...

PRIS 10.295,- inkl. moms

RMI 422PC

RMI 422 PC klarer uden problemer græsplæner på op til 1.700 m2 og stigninger på op til 40%. Leverer altid et perfekt klipperesultat og gøder samtidig plænen grundet den indbyggede bioklipfunktion. På denne model er det desuden muligt at justere op til flere forskellige indstillinger via en app på din smartphone. Dette er den optimale løsning til dig, der nyder synet af en grøn og velplejet plæne - men ikke har tiden eller lysten til at ordne den selv.

Se mere her...

PRIS 12.255,- inkl. moms

RMI 632

Udstyret med et dynamisk klippeskema og et intelligent opladningssystem, klarer RMI 632 arealer på op til 3.000 m² på kortest mulig tid. Du bestemmer, hvornår din iMOW klipper - et areal på f.eks. 1.000 m² om ugen, arbejdstid på blot 13,5 timer. Inden for bestemte tidsrammer, den såkaldte aktive tid, bestemmer plæneklipperen helt selv, om den skal genoptage en afbrudt klipning på et senere tidspunkt (f.eks. pga. regn).

Se mere her...

PRIS 17.505,- inkl. moms

RMI 632P

Med en batterikapacitet på hele 194 W/t er RMI 632 P en stærk partner til græsarealer på op til ca. 4.000 m². Også på skråninger (op til 45%) klarer den uden problemer at fuldføre sit program, og med sin kraftige biokniv efterlader den et perfekt resultat. Særlig intelligent: Ved hvert knivstop ændres knivens rotationsretning. Det giver jævn slitage, og hvis det skulle blive nødvendigt at udskifte kniven, kan du gøre det uden værktøj.

Se mere her...

PRIS 21.625,- inkl. moms

RMI 632C

Robotplæneklipperen iMOW RMI 632 C klarer græsarealer på op til 3.200 m² og leverer perfekt klipperesultat på kort tid. Det er muligt at justere op til flere forskellige indstillinger via en app på din smartphone. iMOW har vundet op til flere tests i de nordiske lande og denne version er seneste nye, der kombinerer brugen af gadgets på din smartphone med det rent praktiske - slip for at klippe plænen selv.

Se mere her...

PRIS 20.080,- inkl. moms

RMI 632PC

Robotplæneklipperen iMOW RMI 632 PC er udstyret med et ekstra stærkt batteri, der sikrer at den kan klare græsarealer på helt op til 5.000 m² med et perfekt klipperesultat. Du kan vælge at justere indstillingerne på maskinens display, eller ordne det hele via en app på din mobile enhed - valget er dit. Betjeningen via app'en er både overskuelig og intuitiv. Så læn dig tilbage, og nyd at se maskinen arbejde for dig. Inkl. bioklipfunktion så du også får gødet plænen samtidig...

Se mere her...

PRIS 23.685,- inkl. moms

EKSTRA FINT I KANTEN.

Selvom iMOW er god til at håndtere buske og træer, kan den ikke altid nå alt græsset længst inde. Derfor kan det være en god idé at supplere med en batteridrevet trimmer, der er let at starte, og som er næsten lige så støjsvag som iMOW. Mød FSA 56!

Læs mere om FSA 56 her...