0
Din kurv

Husqvarna CEORA

CEORA™ – ændrer spillet for professionelle plæneplejere

En autonom klippeløsning fra Husqvarna, der vil ændre kommerciel plænepleje. Med sin enorme områdekapacitet er CEORA™-robotplæneklipperen en god nyhed for alle fagfolk, der arbejder med grønne områder. Systematisk klipning og virtuelle grænser giver enestående resultater og nemmere håndtering af græs på større overflader end nogensinde før. Desuden byder den støjsvage, emissionsfri* løsning på spændende fremtidsmuligheder. Det er tid til at udvide din horisont og tage fremtiden til dig.

KONTAKT VORES SALGSAFDELING FOR PROJEKTERING OG PRISER...

CEORA™ dækker mere græs end nogensinde før

 

Hos Husqvarna anerkender vi behovet for at levere en lang række fleksible løsninger til moderne professionelle græsplæneplejere. Og da det drejede sig om større områder, så vi en mulighed for at udvikle noget nyt. Noget, der kan dække et langt større område end vores eksisterende serie, men alligevel leverer de klipperesultater, du forventer af en Husqvarna-robotløsning. Mød Husqvarna CEORA™. Den giver mulighed for en enorm forøgelse af driften og imødekommer de stadigt stigende krav til tid, græssets kvalitet samt bæredygtighed.

Systematisk klipning sikrer et vinderresultat

 

Ved systematisk at klippe i parallelle baner er CEORA™ lige så effektiv, uanset om det drejer sig om fodboldbaner eller andre store grønne områder. Du kan også definere arbejdsområder og angive en tidsplan, hvor forskellige tider og forskellige græshøjder mellem 20 mm og 70 mm specificeres. Planlæg en bane til en morgenklipning og en anden til en eftermiddagsklipning i en anden klippehøjde. Hyppig, systematisk klipning med høj præcision giver det perfekte resultat, når der kun klippes lidt hver gang.

Græsplænepleje i stor skala og med stor præcision. Nu lige ved fingerspidserne.

 

Det er i dag helt naturligt at bruge mobilteknologi til at holde styr på opgaverne. Og med CEORA™ har du fuld kontrol direkte fra din smartphone. Det er hurtigt og enkelt at styre og definere klippeområder eller ændre tidsplanen. Husqvarna Fleet Services™ giver mulighed for overvågning og lokalisering, hvilket sikrer fuld kontrol og tyveribeskyttelse.

Ca. 25.000 m2: Kvalitet, der matcher professionel sport
Det moderne sportsanlæg er den ideelle arena til at vise CEORA™s alsidige færdigheder. Den kan arbejde på et areal på ca. 25.000 m2 om dagen og håndtere flere fodboldbaner på en omkostningseffektiv og professionel måde. Den daglige pleje resulterer i en frodig, tæt plæne, der er perfekt til sport og golf, og hvor meget anvendte græsområder klippes nænsomt. CEORA™ er nem for alle medarbejdere at fjernbetjene og vedligeholde, samtidig med at der fokuseres på andre opgaver for yderligere at forbedre græsplænens kvalitet. Slutresultatet er en bæredygtig gevinst for hele klubben.
Ca. 50.000 m2: Professionel kvalitet
CEORA™ kan klippe både dag og nat på større græsområder og arbejde stille og roligt i afgrænsede områder uden at komme i vejen for spillerne. Førsteklasses kvalitet opnås på delvist ujævne områder og sportsområder med brug af aktive hjulbørster, der spreder afklippet græs effektivt, hvilket giver et jævnt resultat uden klumper. For at opnå en optimal græslængde på større arealer kan CEORA™ planlægges til at klippe tre gange om ugen på et areal på ca. 50.000 m2. Og med fremtidige softwareopdateringer bliver den et langsigtet aktiv for enhver sports- eller golfklub.
Ca. 75.000 m2: Solid kvalitet
CEORA™'s enorme områdekapacitet og bæredygtige funktioner er den ideelle investering for anlæg og kommuner, der søger at opfylde deres mål for emissions- og støjniveauer. Desuden giver udskiftning af manuel græsslåning med en robotløsning, der kan dække arealer på op til 75.000 m2 to gange om ugen, mulighed for store besparelser på omkostninger til arbejde og udstyr. Der er også mulighed for nye niveauer af fleksibilitet og ydeevne med græsplænepleje understøttet af virtuelle grænser.