0
Din kurv

Engel Workwear

Som anlægsgartner er én ting sikkert: dit arbejdssted er udenfor. Uanset om du arbejder på en kirkegård, med anlægsarbejde hos kommunen eller med vedligehold af parker, skal dit arbejde udføres i al slags vejr.

Arbejdstøj til de varme måneder

Vejret er vi ikke selv herre over, men heldigvis er vi herre over, hvilket tøj vi giver vores medarbejdere på.
Hos ENGEL Workwear har vi et stort udvalg af produkter, der er velegnet til udendørs arbejde. Er der høj solskin, vil en T-shirt, et par shorts og en arbejdsvest være optimale, mens vi til de våde dage kan byde på et sæt regntøj.

Arbejder man meget på knæ, vil et par lange bukser være at foretrække. Og vores bukser, der er udviklet specielt med anlægsgartnere for øje, har selvfølgelig plads til en knæpude. Selvom det er varmt og shorts er at foretrække, er det vigtigt at vælge et par bukser med plads til knæpuder i stedet. Knæene skal gerne holde hele livet, så det er vigtigt at beskytte dem mod stød.

Arbejdstøj til de kolde måneder

I de kolde måneder er der også nok at lave udendørs. Og også her er det selvfølgelig vigtigt, at være rigtig klædt på. Man skal kunne holde varmen, men samtidig skal man kunne udføre sit arbejde uden at blive gennemblødt af sved. En vinterjakke, der giver kroppen lov til at ånde vil således være et godt valg.

Er der regn og slud, er det desuden vigtigt at vælge noget overtøj, der kan holde kroppen tør. Hos ENGEL Workwear har vi mange produkter, der er EN343 certificerede – denne certificering er en garanti for, at vandet holdes ude.

B2B WEBSHOP Online bestilling af arbejdstøj

FÅ EN ONLINE BESTILLINGSLØSNING

Hør mere om en "Webshop-løsning" til dine medarbejdere, kontakt Niels for mere info...

Eller log ind her...