0
Din kurv

Egholm 3070

City Ranger

En kompakt redskabsbærer til krævende opgaver

City Ranger 3070 er en kompakt redskabsbærer i topklassen til daglig vedligeholdelse af større udendørsområder.

Multifunktionel brug, Quick-Shift system til hurtigt skift af redskaber, sugetank på 1 m3, høj manøvredygtighed og optimal operatørkomfort, moderne joystick, inch funktion er blot nogle af de mange unikke egenskaber ved redskabsbæreren City Ranger 3070.

Den kraftfulde 74 hk Stage V dieselmotor er baseret på fremtidssikret teknologi. City Ranger 3070 lever således op til de strengeste emissionskrav for dieselmotorer og overholder dermed storbyernes særlige krav til partikeludslip.

En nyskabelse i feje-/sugeteknologi

Feje-/sugeanlægget på City Ranger 3070 kan justeres i både sugebredde og -styrke og kan dermed tilpasses til alle typer af opgaver.

Børsterne på kostesættet er fjederbelastet og vil derfor give efter, hvis den rammer en forhindring - det er med til at minimere risikoen for skader på maskinen.

Knækstyringsleddet mellem de to aksler giver City Ranger 3070 en indvendig vendediameter på imponerende 1650 mm. Den korte afstand fra hjulpar til forende og bagende gør maskinen uhyre let at manøvrere langs mure og rundt om hjørner – og gør det dermed muligt at komme meget tæt på forhindringer og at arbejde, hvor pladsen er trang.

Med en egenvægt på kun 1800 kg har maskinen desuden et lavt fladetryk, som gør det muligt at bruge maskinen på følsomme underlag som f.ek.s græsplæner og fortove.

Fodbremsen er desuden forsynet med inch funktion, som øger manøvredygtigheden yderligere. Denne funktion gør det muligt for føreren at reducere fart uden at der sker et fald i omdrejningstal på motor, olieflow eller pumper. Denne funktion er velegnet, når der skal klippes græs på større arealer. Når maskinen skal dreje, kan operatøren holde maskinen i Cruise control (fartpilot) og sænke farten uden at skulle miste maskinkraft og ydelse på de hydrauliske funktioner. Så snart inchpedalen slippes, vender maskinen tilbage til den fart, den var indstillet til før.

Ekstra udstyr