Husqvarna Automower

verdensførende indenfor robotplæneklippere

 

Husqvarna Automower® er din smarte, driftssikre partner i haven fra den verdensledende producent inden for robotplæneklippere. Den slår dit græs meget stille, dag og nat, i solskin og regn, så du har en flot klippet plæne hver dag – og bedre tid til alle dine andre opgaver.

 

Vi har i vores forretning fulgt udviklingen af robotplæneklippere siden den spæde start i 1995 og der er sket og er fortsat en rivende udvikling igang på dette marked. Vi mener dog at have fundet frem til de bedste modeller og mærker og kan derfor præsentere det stærkeste produktsortiment til de haveejere, institutioner, kommuner, boligselskaber, kirkegårde og virksomheder med meget græs der skal slåes, der findes på markedet.

Vi kan tilbyde mange løsninger og servicekoncepter så om du er gør det selv manden eller kvinden der vil montere og installere robotten selv eller om du vil have en af vores erfarne robotinstallatører til at komme og gøre det, er helt op til dig. Vi er gearet til at håndtere og servicere store projekter og har flere installationer med over 10 Husqvarna Automowere der arbejder sammen om at klippe græsset.

Vi kører med tre forskellige servicekoncepter. Guld, Sølv & Bronce. Ved en Guld aftale sørger vi for at hente maskinen til efteråret, rengører den og opbevarer den forsvarligt for dig hele vinteren på vores robothotel. Inden sæsonstarten får den et serviceeftersyn og den seneste software opdatering, inden vi kører ud og sætter den igang med at klippe græs når foråret tillader det igen.

Vi laver også aftaler med virksomheder, offentlige myndigheder, boligselskaber mm. på service og overvågning af robotløsninger. Leasing aftaler med full service er også en mulighed så har du ansvaret for at vedligeholde større udendørs områder med græsklipning bør du høre om muligheder for robotklip. Vi laver mange projekter på store løsninger strikket sammen på den måde der giver mest mening for den enkelte kunde.

 

Af referencer på større kunder og projekter kan vi nævne:

Herning kommune Drifts afd.  –  Skjern Papirfabrik  –  Kyocera Unimerco tooling A/S – Fruehøjgaard Boligselskab  –  Jacobsen Group  –  J.K. Anlæg  –  og mange flere…