Vinterkampagne

Stama El Truck
Stama El Truck
MultiOne
MultiOne
AS Motor
AS Motor
Vinter Service
Vinter Service
AUTOMOWER
AUTOMOWER

VI PRÆSENTERER AUTOMOWER X-LINE – DESIGNET AF VERDENS FØRENDE PRODUCENT

Velkommen til Herning Skov, Have & Park Maskiner

I en verden af maskiner og udstyr finder du kun de bedste mærker her hos os!

Vi har alt indenfor Skov, have & Park Maskiner og tilbehør. Desuden forhandler vi Egholm maskiner som kan bruges til alt fra gadefejning til vinterbekæmpelse!

Vi tilbyder også produktdemostration så kom trygt til os og lav en god handel. Vi har altid kaffe på kanden og er klar til at tage imod dig...

Egholm 2150 Vinterkampagne

Gennemtestet kvalitet !

Automower!

Automower Garage kampagne 2019!

En filmstjerne fra zürich

Egholm 2260 spiller hovedrollen i denne smukke film


Vi er en familieejet virksomhed med fødderne solidt placeret i det midt og vestjyske, både hvad angår forretning og mentalitet. Vores mål er at yde det bedste hver eneste gang, hvilket også afspejles i vores produktsortiment, som vi sælger og servicerer til erhvervsdrivende og private. Vores butik er fyldt med maskiner af enhver slags så der er helt sikkert noget der passer til dit behov. Kom indenfor og få råd og vejledning, kvit og frit... Desuden har vi et fuldt udrustet værksted, hvor vores tre dygtige mekanikere klarer alle slags reparationer og serviceopgaver indenfor vores branche og produktsortiment.


Før en handel tilbyder vi at demonstrere maskinerne hos dig, så du kan prøve maskinerne, hvor du skal bruge dem. Vores maskindemonstrationer er uforpligtende.

Kontakt vores salgsafdeling for yderligere oplysninger!

Vores mærker:

Kontakt os idag